Oficiálna fotografia Ashtona Kutchera v roli Steva Jobsa

V minulosti sme vás informovali o prípravách natáčania životopisného filmu o jednom zo zakladateľov spoločnosti Apple, Stevovi Jobsovi. Niektorí fanúšikovia boli skeptický a dlho sa vyrovnávali so správou, že práve Ashton Kutcher bude stvárňovať Steva na plátne. Priznám sa, ani ja som nebol z toho nadšený, no fotografia z titulky zmenila môj názor. 

Na titulke vidíte Ashtona Kutchera v Stevovich obľúbených džínsoch a košeli, ako sa opiera o pracovný stôl. Táto fotografia nesie až desivú podobu s originálom, ktorý nájdete nižšie. Myslím, že výber herca pre stvárnenie jedného z najvplyvnejších ľudí v technologickej branži, splnil všetky požiadavky, čo sa týka vzhľadu. To, ako sa do tejto role vžije, je už na kvalitách a skúsenostiach samotného herca a budeme my to môcť posúdiť, až na po vydaní filmu pre verejnosť. Film jOBS bude mať premiéru Sundance Film Festival 2013.

Súvisiacie články
Originálna fotografia Steva Jobsa

Zdroj: vanityfair

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojIphone.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.