OS X 10.8 beta pridáva iCloud záložky a pripomenienky na základe lokácie.

Spoločnosť Apple pred nedávnom odoslala developerom druhú beta verziu systém Mountain Lion. Čím ďalej, tým je viac je znateľná integrácia funkcií mobilného systému iOS 5.  Už sme videli iMessage, notifikačné centrum, Airplay mirroring a ďalšie. Najnovšia verzia však priniesla veľmi užitočnú funkciu, iCloud záložky. V Safari je teraz možné vidieť iCloud tlačidlo, ktorým synchronizujete všetky záložky otvorených stránok, so všetkými iOS zariadeniami a Macmi. Táto možnosť nám veľmi chýbala a sme ňou nadšený. Ak Vás omrzí surfovanie na Macu, stlačíte tlačidlo a rovnaké sa automaticky otvoria na povedzme iPade.

Ďalšou zaujímavou a nevídanou funkciou na Macu bude pripomenutie na základe lokácie. Zo systému iOS 5 to poznáme už dávno, ale teraz už aj samotný Mac vyhľadá Vašu pozíciu pomocou Wifi a aplikácia „Reminders“ Vás upozorní vždy na danom mieste. Pripomienky môžu byť synchronizované cez iCloud a poslané do iOS zariadení. Čo sa stane ak ponesiete zo sebou Macbook, iPhone, iPad ? Bude každé zariadenie upozorňovať ?

Súvisiacie články

Zdroj: 9to5Mac

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojIphone.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.