Pebble : Inteligentné hodiny s podporou pre iPhone

Ak poznáte najväčšiu platformu pre začínajúce projekty Kickstarter, určite sa spolu zhodneme, že získať podporu 100 tisíc amerických dolárov za dve hodiny je skutočne úspech. Konkrétne sa jedná o inteligentné hodiny Pebble , kompatibilné s iPhone a displejom s technológiou elektronického papiera. Upozorňujú vibráciou na prichádzajúci hovor, sms a email, majú zabudovaný accelerometer a čo je najlepšie, dokážete si ich prispôsobiť tvorbou vlastných aplikácií pomocou Pebble SDK.

Púzdro hodiek Pebble je vyrobené z textúrovaného plastu. Sú odolné proti rozbitiu vrchného skla, ktoré je potiahnuté antireflexnou vrstvou a ich gumový remienok je hrubý 22 mm. Čo sa týka technickej stránky, Pebble pracujú na platforme čipu Arduino, ktorý tvorí srdce celého produktu. Zabudovaný je aj bluetooth 2.1 + EDR modul, pomocou ktorého sa pripájate na iPhone a nahrávate aplikácie.  Displej je z čierno-bieleho e-papiera s rozlíšením 144 x 168 pixelov, čo zabezpečí čitateľnosť aj na priamom slnku.

Súvisiacie články

Projekt Pebble si určite zaslúži veľký úspech. Momentálne je možné pred-objednať hodinky pomocou Kickstartera za 115 dolárov + 15 dolárov za medzinárodnú zásielku. Neskôr sa cena zdvihne na 150 dolárov.

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojIphone.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.