Pod2g naznačuje funkčný untethered jailbreak pre nový iPad

Najznámejší vývojár Jailbreak komunity, pod2g, opäť vydal vyhlásenie o jeho pokroku v snahe vydať funkčný Jailbreak pre zariadenia so systémom iOS 5.1. Dnes na sociálnej sieti Twitter informoval, že na novom iPade sa mu podarilo vytvoriť funkčný untethered jailbreak. Pravdepodobne má ešte plné ruky práce a je to len prvý krok k vydaniu pre verejnosť.

Neskôr na svojom blogu zverejnil video, na ktorom ukazuje funkčnosť jailbreaku na novom iPade. Ako je možné vidieť, Cydia pracuje bez problémov, spolu s aplikáciou iBooks. Ak vytvorený jailbreak bude pracovať pre nový iPad aj iPhone 4, bude podľa pod2g fungovať na všetkých zariadeniach vrátane iPhone 4S.

Súvisiacie články

Zdá sa, že tieto informácie sú svojím spôsobom len dráždivé a vydanie pre verejnosť bude trvať ešte niekoľko týždňov. Naznačuje to posledný tweet hackera, v ktorom sa vyjadril, že nevydá skorú beta verziu jailbreaku, ani za milión dolárov. Stále ho čaká veľa práce a testovania, aby mohol vydať užívateľsky prívetivý nástroj na inštaláciu.

Sledujte iphonemániu pre najnovšie informácie.

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojIphone.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.