Pozrite si video, ako vlastne funguje CarPlay v spojení s iPhonom v aute

Viacerí výrobcovia automobilov, ktoré sú dostupné u nás prichádzajú postupne s funkciou CarPlay, teda prenos obrazovky iPhonu na displej rádia v aute. Nejedná sa však o klasické zrkadlenie, ale o zobrazenie ponuky, ktoré presne určil Apple. I keď sa už mesiace špekuluje o tom, že keď Apple umožní výrobcom tretích strán možnosť dostať svoje produkty do CarPlay, bude možné napríklad mnou obľúbený Sygic zrkadliť na obrazovke rádia, zatiaľ sa tak nedeje.

Ak ste ešte CarPlay nevideli v akcii, jedno z videí, ktoré zachytáva túto možnosť, dokonca na dotykovom displeji ponúkame. Dôležité je, že čokoľvek chcete na obrazovke rádia vykonať, musíte o to požiadať Siri, čo bez použitia slovenčiny kladie vysoké nároky na znalosť podporovaných jazykov, vo väčšine prípadov angličtiny. Toto je dobre vidieť aj na videu pri ovládaní navigácie. Zoznam podporovaných áut už uvádza samotný Apple.

Súvisiacie články

Zdroj: 9to5mac.com

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojIphone.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.