Kedy prídu nové MacBooky Pro? Vraj už o týždeň, 27. októbra

Ak by sa tento špekulovaný termín ukázal ako reálny, zajasal by som. Mne sa proste stále zdá, že Apple už mal a zrejme aj mohol uviesť novú sériu MacBook Pro dávnejšie. Beriem však zároveň v úvahu aj zložitosť a dĺžku testovania, predsa len má ísť podľa všetkého o revolučný stroj a tomu sa treba podriadiť. Nebolo by nič horšie, ako vydať nové MacBooky Pro a potom riešiť problémy. Tie by sa totiž dotkli skutočne miliónov užívateľov, mnohí čakajú s kúpu práve na túto aktualizáciu. Naznačuje to aj pokles predaja, na ktorý Apple nie je zvyknutý.

Server MacRumors.com priniesol svoju predstavu ako bude novinka vyzerať. Dokonca pri svojom video predstavení používa namodelovanú podobu nových MacBookov Pro. Aj bez ovládania angličtiny si viete urobiť predstavu o tom, čo sa špekuluje a čo očakáva. Verím, že Apple by skutočne o týždeň mohol novinku ukázať, čo by znamenalo, že sa dočkáme na konci tohto týždňa nejakej pozvánky. Nedokážem si totiž predstaviť, že by to spravil v tichosti, iba cez aktualizáciu v Apple Store.

Súvisiacie články

Zdroj: macrumors.com

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojIphone.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.