Prvé inteligentné hodinky od Google budú mať digital crown

Zdá sa, že po niektorých mini inšpiráciách, ktoré si od Apple požičala napríklad spoločnosť Samsung, si podobný smer vybrala aj samotná spoločnosť Google. Tá by podľa informácií mala priniesť svoje prvé inteligentné hodinky, a konkrétne by mali byť vyrobené spoločnosťou LG. A na počudovanie, jedným z nosných prvkov ovládania má byť, tak ako u Apple Watch, digital crown.

Po našom digitálna korunka mala svoju premiéru v Apple Watch Series 1, a priniesla nové ovládanie inteligentných hodiniek bez potreby dotýkania sa displeja. Mimochodom, práve toto bola jedna z hlavných výhod, ktoré boli prezentované pri predstavení Apple Watch. Zaujímavé je aj to, že Google avizuje kompatibilitu hodiniek so systémom iOS, čo nie je úplne štandardné. Veď koniec koncov Apple Watch s Android zariadením nespárujete.

Súvisiacie články

Google sa tak evidentne chce dostať zo „štandardného“ vzhľadu hodiniek, a chce priniesť niečo nové do tohto segmentu. Šanca pre Google to môže byť aj preto, lebo Apple údajne tretiu sériu svojich hodiniek neplánuje osadiť špeciálnymi zmenami, čo je pre internetového giganta veľká možnosť ovládnuť trh.

Zdroj: redmondpie.com

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojIphone.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.