Samsung a Apple pripravili 750 otázok v predsúdnom konaní, 49 je od Apple

Spoločnosti Apple a Samsung, súdiace sa o patenty a intelektuálne hodnoty svojich zariadení, podali svoje otázky pre porotcov amerického patentového súdnictva, ktorý spracováva spor podaný pôvodne Applom, proti pôsobeniu Samsungu. Porotcovia budú musieť odpovedať na takmer 750 otázok, pokiaľ okresná sudkyňa Lucy Koh, pridelená tomuto prípadu, nepožiada o utriedenie otázok. Neuveriteľných 700 otázok bolo podaných spoločnosťou Samsung, zvyšných 49 položí Apple. 

Spomínaných 700 otázok od Samsungu je zahrnutých na 40 stranách, proti 6 stranám od Apple. Ako naznačil portál Electronista, rozdiely v rozsahu otázok môže byť pokus Samsungu ohromiť potencionálnych porotcov, ktorí postrádajú technické znalosti alebo by to mohol byť jednoduchý pokus oddialiť proces ďalej.

Podľa správy, je Samsung znepokojený možnou predpojatosťou k ázijskej spoločnosti a možnosťou, že ludia budú chcieť primárne ochrániť predovšetkým spoločnosť so sídlom v USA v čase recesie.

Niektoré otázky Samsungu sú skutočne zvláštne, napríklad piata otázka :

Súvisiacie články

„Myslíte si, že mnoho ázijských firiem kradnú to, čo iní vytvorili a predávajú produkty založené na skopírovanej inovácií?“

Apple má otázky na dojem z medializovaného súdneho sporu a taktiež na názor z patentový systém v spojených štátoch. Apple sa pýta, či niektorý z porotcov už niečo vytvoril a následne mu ten nápad ukradli, alebo či boli niekedy obvinený z kradnutia myšlienky druhých.

Zaujímavé je, že žiadne z otázok nie sú zamerané na technické aspekty dotknutých zariadení alebo technológií.

Zdroj: CultOfMac,  Electronista

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojIphone.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.