Skupina mladíkov plánovala krádež iPhone 5 no spravili škodu za 600.000 USD

Za vidinou rýchleho zárobku, si partia mladých chalanov namierila priamo do Apple Store v kalifornskom meste Temecula. Nie však preto, aby si niečo kupovali, ale naopak aby tovar zobrali bez zaplatenia mimo otváracie hodiny. Vodič automobilu značky BMW X-5 si to s kolegami namieril rovno cez sklenenné výlohy Apple Store. Ich bezhlavé vyčínanie zaznamenali kamery. Fakt, že to bolo bezhlavé potvrdzuje aj skutočnosť, že vyšetrujúci policajti našli ŠPZ, ktorú si tam zrejme v návale adrenalínu zabudli po tom, ako pobrali pár kusov iPodov a iPadov.

Počas ich rabovačky, mal šofér mierne ťažkosti výjsť von, pretože mu v tom bránil bezpečnostný prvok vo výlohe. Páchateľov zadržali po tom, keď sa vodič vrátil späť pešo na miesto činu, aby si overil či tam zabudli ŠPZ. Celková škoda ktorá bola vyčíslená za odcudzené a poškodené zariadenia dosiahla výšku 600.000 USD.

Súvisiacie články

Zdroj: dailymail.co.uk, Youtube

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojIphone.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.