Slovenská aplikácia iCore & Abs

Dosiahni neskutočnú silu a estetiku brušných svalov. Sila, akú si dnes nedokážeš predstaviť, začína prvým cvikom s aplikáciou iCore & Abs

Aplikácia iCore & Abs je cvičebná aplikácia, ktorá obsahuje výber 75 mimoriadne funkčných a netradičných cvičení s vlastnou hmotnosťou. Tieto cvičenia sú zamerané na rozvoj sily hlbokých svalov telesného jadra (brucha, chrbta, krížových a panvových svalov), ktoré tvoria základ fyzickej zdatnosti. Cvičenia sú vhodné pre deti i vrcholových športovcov a sú rozdelené do 4 levelov podľa náročnosti. Mnohí špičkoví športovci budú zaskočení neschopnosťou zvládať niektoré cvičenia, na ktoré nepotrebujete žiadne pomôcky len vlastné telo. Aplikácia je vhodná pre všetkých aktívnych ľudí, ktorým záleží na skutočne funkčnom výkone a nebaví ich sterilné posilňovanie s činkami a na strojoch v posilňovni.

Aplikácia funguje ako tréner, ktorý vám dávkuje cvičenia podľa vašej aktuálne zdatnosti na základe fyzického testu. Aplikácia funguje samostatne bez online pripojenia a všetky cvičenia sú vo video formáte usporiadané do skutočných tréningových programov, ktoré sa nikdy neopakujú (rotovanie cvikov).

Autorom cvičebného programu je Vlado Zlatoš (odborník na výživu, extrémnu kondíciu, tréner Parkour a Freerun), aplikáciu naprogramoval 16 ročný samouk Martin Herman a projekt pomáhal koordinovať Filip Kubiš. Aplikácia je dostupná v Slovenskom a Anglickom jazyku pre iPhone a iPad.

Súvisiacie články

Krátky sumár výhod ktoré ti aplikácia prináša:

  • denná záťaž na maximálne 5 – 10 minút
  • obrovský nárast svalovej sily vďaka krátkemu no pravidelnému cvičeniu
  • zameranie na rozvoj funkčnosti najmä kostrových svalov (kostra utiahne viac výkonu)
  • tuning svalov (až do 400% z vlastnej sily)
  • tuning mozgu (zvýšenie výkonu mozogvých hemisfér)
  • mimoriadne zvýšenie koordinačných schopností

Ciele, ktoré ti aplikácia pomôže dosiahnuť

  • zvyšovanie výkonu a mohutne spevňovanie svalov telesného jadra (29 svalov v 4 skupinách)
  • zvyšovanie sily a prehlbovanie základov vo fyzickej zdatnosti pre ďalší nárast výkonu
  • prevencia pred zraneniami pre mladých ľudí, starých ľudí i vrcholových športovcov
  • môže odstraňovať panvové a chrbtové disbalancie (od plochých nôh až po zakrivenia chrbtice)
  • za predpokladu správnej výživy môže výrazne ovplyvniť estetickú stránku brušnej steny (tzv. kocky na bruchu)
  • môže zvýšiť fyzickú silu až o 400% nad počiatočnú úroveň (% sily sa vypočítava na hmotnosť cvičenca a jeho schopnosť pracovať s vlastnou hmotnosťou

Zacvič si pomocou tých najviac netradičných cvikoch na svete, ktoré si možno ani nikdy v živote nevidel /-a. Ak chceš dosiahnuť neskutočnú silu a estetiku brušných svalov zároveň, musíš pochopiť, že kocky na bruchu nie sú všetko. Sila, akú si dnes nedokážeš predstaviť, začína prvým cvikom s aplikáciou iCore & Abs.

iCore & Abs nájdete aj na sociálnych sieťach Twitter a Facebook

Na limitovaný čas je aplikácia dostupná zdarma na AppStore.

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojIphone.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.