Špekulácie: Nový iPhone bude disponovať inou veľkosťou tela, displeja a konektora.

Nová generácia iPhonu sa pomaly stáva hlavným predmetom špekulácií a zahraničné portály robia všetko preto, aby zverejnili v predstihu nové informácie. Objavujú sa rôzne fotografie fyzických prvkov, rôzne špekulácie hardvéru, nových súčastí, konceptov dizajnu a podobne. Z pomedzi všetkých je prakticky nemožné, uhádnuť, ktorý zdroj je dôveryhodný a ktorý nie. Každopádne podobné články sú vynikajúcim predmetom diskusie, kde je možné zistiť očakávanie fanúšikov.

Portál iLunge sa podelil s pár detailami o pripravovanom iPhone. Podľa toho, čo údajne zistili, by nový iPhone mal byť skutočne dlhší a tenší, oproti aktuálnym modelom. Zverejnili aj približné rozmery 125 mm x 58,5 mm x 7,4 až 10 mm. Čo ma však zaujalo je fakt, že podľa ich zdroja, urobí Apple jednu zásadnú zmenu a vymení centrálnu časť zadného krytu za určitý druh kovu. Osobne sa mi viac páči využitie skla, ktoré dodáva iPhonu kus elegancie.  Zmienil sa aj o zmenšenej verzie dock konektora, ktorý by mal byť iba o niečo väčší ako otvor pre reproduktor alebo mikrofón. Pravdepodobne sa využije menší počet pinov konektora.

Súvisiacie články

Všetky spomínané parametre sú reálne a dajú sa predpokladať, čo však zaujíma nás, je niečo revolučné. Nemám na mysli nový procesor, grafický čip, väčšiu pamäť a podobne. Súčasný iPhone 4S disponuje dostatočným výkonom, aby bezproblémovo zvládol všetky úkony bez zaváhania. Apple musí v tomto smere predstaviť niečo, čo sme ešte v mobilnom priemysle nevideli. Niečo, o čom konkurencia ani neuvažovala. Napríklad hmatovú spätnú väzbu, ktorú sme predpokladali v novom iPade.

Akú revolúciu si predstavujete v novej generácií iPhonu ?

Zdroj: iLounge.com

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojIphone.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.