Špekulácie: Pozvánky na predstavenie iPad-u Mini bude Apple odosielať 10. Októbra

Správy o menšej verzií najpopulárnejšieho multimediálneho tabletu iPad sa čoraz viac objavujú na povrchu, čo môže značiť, že sa skutočne niečo v spoločnosti Apple chystá. Podľa najnovších správ dôverného portálu CNN, budú pozvánky na predstavenie iPad-u Mini, teda zmenšenej verzie tabletu, odosielať tlači 10. októbra 2012. Informácie pochádzajú od jedného z hlavných investorov spoločnosti Apple, ktorý tvrdí, že ich získal od viacerých zdrojov.

Podľa nášho zdroja, ktorý si neželal byť menovaný, sa zdá byť niečo pravdy na rozšírenej zvesti, že Apple chystá vydať menšiu a lacnejšiu verziu iPadu – často ho volal iPad mini alebo iPad air a obvykle ho popisoval s 7,85-palcovým displejom.

Náš zdroj špecifikuje dátum: Tlač môže očakávať pozvanie 10. Októbra. (voľný preklad)

Súvisiacie články

Tieto informácie sú považované za špekulácie, no ak sa pozrieme na históriu spoločnosti a fakt, že pozvánky budú poslané 10. októbra, môžeme očakávať predstavenie iPadu mini 17. Októbra. Nový produkt od Applu, bude s najväčšou pravdepodobnosťou vydaný hlavne, ako konkurencia pre tablet Google Nexus 7 a Kindle Fire, ktoré sa svojou cenou stávajú čoraz populárnejšími.

Zdroj: CNN

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojIphone.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.