Spoločnosť Sygic oznámila podporu technológie Apple CarPlay

Spoločnosť Sygic dnes oznámila, že jej navigačné aplikácie budú podporovať technológiu Apple CarPlay.  Spoločnosť Sygic je zároveň prvá spoločnosť zaoberajúca sa vývojom navigačných aplikácií, ktorá do Apple CarPlay prinesie offline mapy. Keď sa smartfón spáruje s vozidlom podporujúcim technológiu Apple CarPlay, aplikácia Sygic sa už nebude dať ovládať prostredníctvom smartfónu. Aplikácia sa bude automaticky zobrazovať na dotykovej obrazovke vozidla a takisto sa bude dať ovládať hlasom, aby vodič nemusel spúšťať zrak z vozovky a ruky z volantu.

Niektoré bezpečnostné funkcie aplikácií Sygic, ktoré sú teraz k dispozícii aj pre Apple CarPlay: offline mapy, upozorňovanie na zmeny rýchlostných obmedzení, prediktívne plánovanie trasy, ktoré dokáže predvídať zhustenie premávky, asistent jazdných pruhov, ktorý umožňuje vodičom bezpečnejšie sa radiť do jazdných pruhov, hlasová navigácia a aktuálne dopravné informácie v reálnom čase aktualizované každé dve minúty.

Súvisiacie články

Ďalšou výbornou funkciou, ktorá je dôsledkom prepojenia s technológiou Apple CarPlay, je možnosť automatickej synchronizácie prispôsobených nastavení navigácie Sygic a máp s akýmkoľvek vozidlom podporujúcim technológiu Apple CarPlay, čo je veľmi praktické pri využívaní firemných vozidiel, prenajímaní a takisto spoločnom využívaní vozidiel.

Aplikácie Sygic GPS Navigation a Sygic Car Navigation budú technológiu CarPlay v najnovšom operačnom systéme iOS podporovať už o niekoľko dní.

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojIphone.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.