Televízia od Apple bude multifunkčné zariadenie.

Steve Jobs vo svojom životopise uviedol, že chce hlbšie preniknúť na trh televíznych prijímačov a priniesť sem svoju povestnú jednoduchosť. Podľa najnovších predpokladov analitika Petra Miseka, bude televízia od spoločnosti Apple predstavená v 4 kvartáli tohto roku a jej priemerná predajná cena bude 1250 dolárov, z čoho 30 percent bude hrubá marža.

Pomerne dlhú dobu sa v predpokladoch rozpráva o iTV, no toto označenie nevystihuje celý rozsah poskytovaných služieb a pravdepodobne bude zariadenie niesť iný názov, napríklad iPanel. Podľa spomínaného analytika plní iPanel samozrejme funkciu displeja, herného a multimediálneho centra a počítača. Takisto, označenie ITV je skratka pre „Independent Television“ britskej siete, ktorej korene siahajú až do roku 1955.

Súvisiacie články

Nedávne Misekové prieskumy v Čine ukázali, že špeciálne komponenty televízie od Applu sa začali v malých množstvách posielať do dodávateľských spoločností. Hovorí sa hlavne o IGZO (indium gallium zinc oxide ) displejoch.

Treba zobrať do úvahy, že vyššie uvedené informácie sú len predpoklady spomínaného analytika a vôbec sa nemusia stotožňovať so skutočnosťou. Sám som pomerne skeptický, čo sa týka týchto tvrdení a samotného zariadenia.

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojIphone.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.