Tethered Jailbreak iOS 5.1.1

Spoločnosť Apple aktualizovala mobilný systém iOS na verziu 5.1.1. Prináša opravy drobných chybičiek a nedostatkov, no neprináša nič veľké. Ak patríte k užívateľom, ktorý čakajú na untethered Jailbreak pre svoje zariadenie, neodporúčame aktualizovať na najnovšiu verziu. V prípade, že ste už aktualizovali a vlastníte zariadenie s novým iOS, pomocou najnovšej jailbreak utility Redsnow dokážete vytvoriť tethered jailbreak pre staršie zariadenia  s procesorom A4 a nižším. V tomto prípade sa nejedná o veľké zmeny v systéme iOS a je použitá rovnaká metóda, ako v predchádzajúcom Tethered Jailbreaku iOS 5.1. Ak predchádzajúci Jailbreak pracoval  na vašom zariadení bezproblémovo, s veľkou pravdepodobnosťou bude aj tebto.  Taktiež to  znamená, že návod nebude fungovať pre iPhone 4S, iPad 2 a nový iPad.

Blog iPhonemánia.sk nezodpovedá za škody na Vašom zariadení! Jailbreak vykonávate na vlastné riziko a preto najskôr zvážte všetky možné dôsledky!

Skôr, ako budete pokračovať, odporúčam prečítať náš Jailbreak slovník. Taktiež odporúčam vytvoriť SHSH zálohu aktuálnej verzie systému iOS.

Súvisiacie články

Návod Tethered Jailbreak pre iOS 5.1.1 pre zariadenia s procesorom A4 a nižším:

  1. Stiahnite si poslednú verziu RedSn0w 0.9.10 beta 8: pre Mac alebo  Windows
  2. Pripojte zariadenie k PC / Mac, spusťte zariadenie v DFU móde a spusťte Redsnow
  3. Stlačte tlačidlo „Extras“ a potom „Select IPSW“. Nájdite ipsw súbor pre iOS 5.1 a potvrďte. (nový Redsnow nepodporuje zatiaľ rozoznávanie iOS 5.1.1, z toho dôvodu musíte vložiť iOS 5.1)
  4. Akonáhle utilita Redsnow rozpozná ipsw súbor, vráťte sa naspäť na úvodnú obrazovku a stlačte tlačidlo „Jailbreak“
  5. Po rozpoznaní verzie kliknite na tlačidlo „Next“, kde potvrdíte len inštaláciu Cydia.
  6. Po nainštalovaní Cydie sa zariadenie reštartuje a vrámci reštartu znova spusťte zariadenie v DFU móde
  7. Keďže sa jedná o Tethered Jailbreak, musíte vykonať Tethered boot. V utilite Redsnow stlačte tlačido „Extras“ a potom tlačidlo „Just Boot“. Vaše zariadenie sa reštartuje

Pomôžte aj ďalším čitateľom v ich snahe a napíšte vo forme komentára, či ste sa stretli s určitým problémom.


Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojIphone.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.