Tip na App (Mac, iOS) – Kuvva

Apple nás vybavil dokonalým kusom hardvéru a softvéru, no nastaviť si vlastné pozadie na pracovnú plochu systému tak, aby sme nepokazili celkový dojem, je niekedy prácna záležitosť. Každý z nás sa určite raz za čas, alebo aj každý deň, venuje hľadaním dokonalého pozadia pre svoj Mac. Prinášame vám vynikajúci tip na aplikáciu Kuvva, ktorá streamuje nádherné pozadia priamo na váš desktop. 

Kuvva je inteligentná aplikácia a vyberá len tie najkrajšie pozadia. Všetky tapety sú špeciálne zostavené od popredných svetových návrhárov, fotografov a ilustrátorov. Aplikácia automaticky zvolí jedného umelca raz za týždeň a každý deň vám zobrazí nové pozadie na ploche.  V prípade, že sa vám nebude páčiť zvolené pozadie, Kuvva podporuje aj manuálne prepínanie prostredníctvom malej ikony v hornej lište systému OS X, kde nájdete aj informácie o autorovi. Veľkým posunom do budúcna by bolo, ak by aplikácia bola schopná v jednom momente zmeniť pozadie na všetkých plochách pri OS X 10.7 a vyššie. V súčasnosti je nám umožnené meniť pozadia len selektívne pre jednotlivé plochy.

Aplikácia Kuvva pre Mac

V prípade, že ste umelec a máte vlastnú sériu zaujímavých pozadí, môžete sa spojiť s autormi aplikácie a podeliť sa o svoju tvorbu.

Súvisiacie články

Hoci aplikácia pre Mac je dostupná zdarma, za verziu pre iPhone si budete musieť zaplatiť 1,79 €.

[app url=“https://itunes.apple.com/sk/app/kuvva-wallpapers/id451557061?mt=12″]

[app url=“https://itunes.apple.com/app/kuvva/id558467718?mt=8″]

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojIphone.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.