Ako je na tom iOS 10 na staršom iPhone 5?

Dnes už by sme mohli povedať, že starý model. iPhone 5 som osobne nepoužíval, no jeho nástupcu, ktorým je „esková“ verzia už áno. Nepatrím síce medzi zberateľov telefónov, no podobné testy, s akými prišiel napríklad YouTube používateľ EverythingApplePro oceňujem. Práve testovanie rôznych verzií systému na iPhone 5, ktorý sa radí medzi najstaršie zariadenie, na ktorom spustíte nový iOS 10, môže pomôcť sa správne rozhodnúť. Nie vždy totiž najnovšia verzia systému môže starému železu prospieť.

 

Súvisiacie články

Osobne som zhodnotil, že iPhone 5 má najlepšie reakcie pri iOS 6. A to najmä pri bežných činnostiach, prepínaní medzi aplikáciami, ale aj pri ich spúšťaní. Je tu však už rozdiel medzi iOS 6 a najnovším iOS 10, čo je obdobie štyroch rokov. Otázka však je, koľko majiteľov iPhonu 5 skutočne ešte je, v inzerátoch už sa vyskytuje skôr zriedkavo. Odporúčal by som napriek všetkému vyskúšať a používať posledný iOS s číslom 10, jeho vylepšenia aj bezpečnosť sa s generáciou spred štyroch rokov porovnávať nedá.

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojIphone.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.