Tretia generácia iPadu sa bude volať „iPad HD“ (špekulácie)

Podľa najnovších špekulácií, oficiálny názov novej generácie iPadu bude „iPad HD“. Niečo na tom skutočne bude, pretože túto správu údajne potvrdili viacerí informátori pre portály ako Gizmodo, CNET, VentureBeat a pod. Gizmodo dokonca zverejnil minulý týždeň zoznam, ktorý zahŕňal údajne nové obaly od Griffinu pre „iPad HD“. Skôr to vyzerá, že Griffin si nieje istý, ako sa bude nový tablet nazývať a dal do zátvorky aj trojku.

Súvisiacie články

Taktiež sa portálu CNET podarilo zistiť, že majiteľ domény ipadHD.com, ktorú ju kúpil ešte pred uvedením prvého iPadu na trh, nebol nikdy kontaktovaný spoločnosťou Apple, kvôli odkúpeniu. To zanecháva veľké pochybnosti o týchto klebetách. Na druhú stranu, Applu nič nebráni, aby doménu odkúpil neskôr a zachoval tak status utajenia.

Všetko sa dozvieme už v stredu, 7.marca, na mediálnej udalosti na ktorej s najväčšou pravdepodobnosťou bude predstavený iPad s vysokým rozlíšením displeja.

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojIphone.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.