Uniknuté fotografie predného panela iPhone 5 (špekulácia)

So začiatkom nového týždňa prichádzajú aj nové špekulácie a fotografie uniknutých súčiastok pripravovaného iPhone 5. UBreakifix, zameraný na opravu elektroniky vrátane Apple zariadení, zverejnil fotografie, ktoré podľa tvrdení zobrazujú plne zmontovaný predný panel budúceho iPhone. Panel má zjavne väčší displej a FaceTime kameru umiestnenú v strede hornej časti displeja. 

Na našom webe sme vám už podobné fotografie predstavili s tým rozdielom, že tieto umožňujú do istej miery nazrieť aj na LCD panel. Predný panel, ktorý je možné vidieť na obrázku sa zhoduje s predchádzajúcimi špekuláciami o väčšom displeji s rozmermi 4″ a umiestnení FaceTime kamery.

Súvisiacie články

Očakávané predstavenie novej generácie iPhonu je podľa dostupných informácií stanovené na 12. septembra. Naše čakanie je skoro na konci a už sa tešíme na inovácie, ktoré nová verzie prinesie.  Aby spoločnosť Apple dobehla konkurenciu, musí predstaviť niečo „revolučné“ a získať opäť niekoľkomesačný náskok pred ostatnými výrobcami.

Zdroj: ubreakifix, macrumors

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojIphone.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.