Uniknuté fotografie základnej dosky nového Macbook Pro 15″

Posledné špekulácie pred zahájením Apple WWDC 2012 konferencie, sa týkajú novej rady Macbook Pro 15″. MIC Gadget poukazuje na niekoľko príspevkov čínskeho fóra WeiPhone, kde sú zverejnené údajné fotografie základnej dosky Macbooku Pro, ktorý bude predstavený na konferencií. Prvý autor príspevku na fóre tvrdí, že nový Macbook Pro nemá žiadnu zmenu vo vzhľade a spoločnosť Apple bude ponúkať 3 varianty procesora: 2.3GHz, 2.5GHz or 2.7GHz Ivy Bridge. Spomínané snímky ukazujú grafický čip NVIDIA GeForce GT 650M s 1 GB grafickej pamäte DDR5.

Iný príspevok, od iného autora, na rovnakom fóre zverejnil dodatočne porovnanie nových fotografií základnej dosky s aktuálnym modelom MacBook Pro 15-inch (MC723LL/A). Zistil, že obe dosky majú rovnaký tvar, otvory pre skrutky a pozíciu grafického čipu. Mohli by sme to považovať za potvrdenie predchádzajúcich tvrdení, že Macbook Pro nebude vybavený podobne tenkým telom, ako Macbook Air.

Súvisiacie články
vľavo: Nový Macbook Pro; vpravo: Aktuálny Macbook Pro
vľavo: Nový Macbook Pro; vpravo: Aktuálny Macbook Pro

Zdroj: WeiPhone 12

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojIphone.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.