Video recenzie iPad 3. generáce.

Spoločnosť Apple zrušila informačné embargo pre nový iPad a na internete sa okamžite objavili recenzie z redakcie renomovaných portálov ako The Verge,  Macworld, NY Times a ďalších, ktorý mali iPad prednostne k dispozícií. Tie najzaujímavejšie videá a citáty nájdete nižšie.

Jason Snell z Macworld

V okamihu, keď chytíte iPad tretej generácie, spoznáte rozdiel Všetky mierne vrúbkovania a  výnimočne aj nedokonalosti znakov, ktoré berieme ako samozrejmosť na nižšom rozlíšení, miznú na Retina displeji, a vy máte k dispozícií rovnaký druh typografickej dokonalosti, akú by ste očakávali v tlačenej knihe.

Súvisiacie články

The Washington Post/The Verge

Nový iPad je trieda sama o sebe, rovnako ako bol jeho predchodca. Vzhľadom k tomu, najnovší produkt z rodiny, ktoré definovali zariadenia tejto kategórie, iPad aj naďalej stojí nad konkurenciou. S pridaním Retina  displeja,  LTE, viac pamäte a výkonnejšieho procesora, Apple absolútne udržal iPad postavenie na trhu ako dominantný hráč.

Apple iPad by sa dal opísať ako osobné displej, prostredníctvom ktorého môžete vidieť a manipulovať s textom, grafikou, fotografiami a videá z  internetu. Tak, ako sa spoločnosť rozhodla zlepšiť svoj veľmi populárny tablet? Tým, že výrazne zlepšil displej a umožnil poskytovanie obsahu výrazne rýchlejšie.

Zdroj: 9to5Mac

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojIphone.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.