Video- ako vyzerá a ako sa hrá Real Racing 3 na Apple TV

Apple TV 4 prináša jednu funkciu, ktorá doteraz nebola prítomná a to sú aplikácie a hry. Ak si odmyslíme určitý spôsob inštalácie aplikácii na predchádzajúcu generáciu cez jailbreak, porovnávať to s poslednou generáciou Apple TV nemôžeme. A práve hry sú špecifická kategória, kde Apple doteraz priamo nepôsobil, pretože konzolu vo svojom portfóliu nemá a tak jediná možnosť, ako si zahrať hru na Apple zariadeniach je klasická cetsa, teda buď na iOS alebo Mac zariadení. Apple TV 4 je skôr konkurencia pre niektoré druhy herných konzolí, navyše nevyžaduje žiadne ďalšie príslušenstvo, všetko sa ovláda cez nový ovládač, ktorý je samozrejme súčasťou balenia.

Aby ste mali predstavu, ako asi  vyzerá hra na novej Apple TV, máme tu jedno video, kde je celkom dobre vidieť reakcie, grafika a tiež hrateľnosť pri pretekoch Real Racing 3. Všetko podstatné už objavíte v samotnom videu.

Súvisiacie články

Zdroj: 9to5mac.com

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojIphone.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.