Vyhodnotenie súťaže o vodotesný obal Aryca pre iPhone 4/4S

Až do dnes ste mohli súťažiť na našom webe iPhoneMánia o vodotesný obal pre iPhone 4/4S, ktorý nám pre účely recenzie venoval distribútor Aryca.sk. Recenziu obalu si môžete prečítať tu. Súťaž trvala celkom 7 dní od 23.8. 2012 do polnoci dňa 30.8.2012 a  úlohou súťažiacich bolo zanechať v súťažnom článku krátky komentár s odpoveďou na otázku: Načo by som použil vodotesný obal Aryca ? Súťaž je teda u konca a dnes sme vyžrebovali výhercu. 

Pretože komentový systém Disqus, ktorý je spustený na našom webe oddeľuje komentáre z mobilnej témy, súťažiacich, ktorý sa zapojili pomocou smartfónu je možné vidieť iba na spomínanej mobilnej téme. Tento problém už odstraňujeme a v krátkej dobe budeme migrovať na klasické komentáre z wordpressu.

Do súťaže sa celkovo zapojilo 25 súťažiacich, ktorých zoznam, spolu s výhercom, je možné vidieť nižšie. Pomocou náhodného generátora čísel sme vyžrebovali jedného výhercu zo zoznamu. Šťastlivca budeme kontaktovať s požiadavkou o adresu a výhru následne odošleme poštou.

Zoznam súťažiacich:

  1. Kamil Motúz
  2. Dávid Hlavina
  3. Barbora Leloczka
  4. Miro Mali
  5. Gabriel Lüttmerding
  6. Dávid Pavlák
  7. vladka meciarova
  8. Tomas T
  9. Mike
  10. Ivan Lukačovič
  11. Janicko
  12. Jake Klohna
  13. Richard Muška
  14. Erika
  15. Jakub Hlinka
  16. Pišta Tibenský
  17. Roman Balog
  18. timko
  19. Alexander Alejandro Kulik
  20. Miro Tortik Cibuľa
  21. Roman Ramon Romanov
  22. Spiso
  23. Alexander Alejandro Kulik
  24. Pato
  25. Miška Podracká

Výhercom sa stal:

Spiso, so svojím komentárom  „Je to jasne: v jednej ruke vidlicka v druhej iPhone ponoreny do vody a mozem chytat hláče v potoku ako za mlada :-)))“

Súvisiacie články

Gratulujeme výhercovi.

Záznam zo žrebovania: 

 

Ďakujeme Aryca.sk za venovanie ceny do súťaže !

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojIphone.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.