Výsledky súťaže Majstrovstvá v Angry Birds

Pri príležitosti spustenia novej série hry Angry Birds Space od spoločnosti Rovio, sme pre vás pripravili súťaž Majstrovská v Angry Birds, ktorá trvala presne 30 dní. Traja najúspešnejší súťažiaci s najvyšším skóre, nadobudnutým po prejdení všetkých levelov sa stávajú víťazmi, ktorých odmeníme plyšákmi Angry Birds.

Pretože sa v tabuľkách s výsledkami objavil aj súťažiaci s celkovým skóre 15 miliónov bodov, vyvolalo to v nás veľké podozrenie. Oficiálna stránka hry totiž uvádza momentálne najvyššie dosiahnuté skóre len niečo cez 9 miliónov. Aj napriek tomu sme spomínaného hráča zverejnili ako výhercu, s tým, že ho kontaktujeme a počkáme na vyjadrenie. Doteraz sme nedostali odpoveď a rozhodli sme sa výhercu vyradiť. Preto posúvame poradie o jednu priečku vyššie.

Súvisiacie články

Výhercovia súťaže:

  1. miesto: 3x plyšák Angry Birds vyhráva Juraj Karlubík s celkovým skóre 8 167 485 bodov
  2. miesto: 2x plyšák Angry Birds vyhráva Jozef Kosiba s celkovým skóre  7 447 200 bodov
  3. miesto: 1x plyšák Angry Birds vyhráva Tomáš Žák s celkovým skóre 7 429 590 bodov

Všetci výhercovia sa preukázali platnými fotografiami. Prvý výherca si môže prednostne vybrať farby 3 plyšákov, v poradí druhý výherca farby ostávajúcich 2 plyšákov. Napíšte farby do komentárov. Výhry budú zaslané na adresu, ktorú sme obdržali v e-maile.

Výhercom gratulujeme!

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojIphone.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.