Infinity Blade podporuje iPhone 5 ?

Nová generácia smartfónu od spoločnosti Apple, často označovaná ako iPhone 5, bude predstavená pravdepodobne až v Septembri tohto roka. Očakáva sa prínos nových technológií, displeja väčších rozmerov,nového dizajnu, podpory 4G LTE sietí a mnohé iné. Len úzka skupina zamestnancov a zainteresovaných ľudí vie, čo spoločnosť Apple chystá pre svojich fanúšikov. No zdá sa, že aj Epic Games už má v rukách iPhone 5.

Portál iJailbreak upozornil na zaujímavú novinku na domovskej stránke hry Infinity Blade. Pri informáciach o aktualizácií hry uvedené, že Infinity Blade bola testovaná a je kompatibilná s iOS 5 a iPhone 5. Pravdepodobne sa jedná len o preklep, pretože posledná aktualizácia hry je z februára 2012. Nemyslím si, že by spoločnosť Apple mala navrhnutý finálny prototyp novej generácie už pred 4 mesiacmi. Navyše, iPhone 5 bude predstavený s novou verziou mobilného systému iOS 6.

Na druhú stranu taká veľká spoločnosť, ako Epic Games si určite za takú dobu preklep všimla a mohla odstrániť.

Súvisiacie články

Čo si o tom myslíte  ?

[aktualizácia] Zdá sa, že aktualizácia, na ktorú odkazuje domovská stránka hry Infinity Blade je verzie 1.4 z októbra minulého roka. Takže sa skutočne jedná o preklep. Prečo to však doteraz neodstránili, zostáva záhadou.

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojIphone.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.