Apple TV koncept snov

Portál The Verge zverejnil veľmi zaujímavý koncept televízie od spoločnosti Apple. Mnohé špekulácie hovoria o vývoji tohto produktu a dokonca aj Steve Jobs, sa v svojom životopise vyjadril o revolúcií v televíznom priemysle. Bližšie informácie od overených zdrojov o dátume vydanie, alebo priebehu vývoja, nie sú dostupné a zdá sa, že televízie od Applu sa len tak skoro nedočkáme.

Nasledovný koncept sa zameriava hlavne na softvérové vybavenie, ako na hardvér, čo je podľa mňa asi najdôležitejšia súčasť dnešných televízií. Dnešné TV ponúkajú v zaujímavej cene množstvo vymožeností, ako 3D, Wi-Fi,USB, DLNA, Full HD rozlíšenie atď, no práve softvér je kameňom úrazu. Niektoré televízie sa zdajú veľmi pomalé, často nereagujú na povely, full-HD video prehrávajú s oneskoreným zvukom a podobne. Preto myslím, že Apple dokáže ponúknuť mnoho, čo sa týka softvérovej aj hardvérovej stránky a ak sa niekedy v budúcnosti skutočne dostane do predaja, bude to užívateľsky najprívetivejšia televízia na trhu.

Autor konceptu napísal:

Súvisiacie články

Než začnem, rád by som najskôr povedal, že nie som spisovateľ, výtvarník, programátor, inžinier, atď atď, som proste chlap s víziou, muž sa snom platiť iba za obsah  čo chcem pozerať – obsah, ktorý skutočne záleží pre mňa. Keď začal zostavovať tieto myšlienky, myslel som, že by bolo nemožné, aby niekto niekedy vydal takýto výrobok, vďaka súčasnej monopolizácii káblových spoločností, ale skôr než vymyslieť spôsob, ako prejsť okolo toho, som sa rozhodol prísť s produktom, ktorý by bol môj ideálny produkt, výrobok mojich snov a pravdepodobne mnoho ďalších, bez ohľadu na to, ako nepraktická by mohla byť politika a ekonomika celej veci. Tu je môj pohľad na budúcnosť televízie, nechám obleky prísť na zvyšok.

Celý popis konceptu si môžete prečítať na stránkach The Verge

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojIphone.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.