Apple už vydal tvOS 10.1 a v rámci nej máme aplikáciu TV

Keď som si pred časom položil otázku, ktoré služby od Apple mi chýbajú v našom regióne, jednoznačne zavládlo u mňa sklamanie, že Apple nepostupuje rovnako pri dostupnosti služieb a aplikácií, najmä ich obsahu pre Apple TV. Mnohé filmy, seriály a vlastne celá požičovňa z obchodu je obmedzená. Buď je nedostupný dabing alebo proste film, prípadne seriál nenájdem vôbec. No a teraz to Apple zopakoval, keď svoju TV aplikáciu a na ňu naviazanú službu uvoľnil len v USA. O čo sme teda ukrátení? Tu je video, ktoré to presne odhaľuje.

 

Súvisiacie články

Inak pred pár dňami som narazil na zaujímavú ponuku od jedného Apple predajcu, ktorý mal 32 GB Apple TV za dobrú cenu. Aj som váhal, či sa opäť k tejto malej krabičke vrátim, no odolal som. Dokonca poznám ľudí, ktorí majú Apple TV pod vlastným televízorom a používajú ho raz za rok, keď ukazujú fotky z dovolenky. Zatiaľ je pre mňa táto TV s nahryznutým jablkom riešenie na multimédia, viac ako na hry. No bez obsahu, je to samozrejme zbytočná investícia.

Zdroj: Apple

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojIphone.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.