CircleUI, iOS 11 a iPhone 8 – úžasné spojenie konceptov

Viete si predstaviť iPhone, ktorý by fungoval na operačnom systéme založenom na rovnakom princípe ako hodinky Apple Watch? Ak áno, bude pre vás nový koncept CircleUI absolútnou špičkou. A ak nie, určite stojí za to, aby ste si toto spojenie systému z hodiniek a iPhonu pozreli.

Celá logika CircleUI funguje na princípe kruhov, ako už názov vypovedá. A to vrátane všetkých aplikácií, notifikácií, či control center. A aj keď všetko funguje na čiernom pozadí, farebnosť tomuto konceptu rozhodne nechýba. Otázne v tomto prípade je, či by vzhľad, ktorý CircleUI propaguje, nebol až príliš minimalistický. Väčšiu časť displeja, teda aktívnej zóny, preberajú ikonky, a samotná časť aplikácie teda zaberá len malú, možno 50% časť displeja.

Náš tip
Ako by vyzeral iPhone 8 s TouchBar-om?

Súvisiacie články

Každý koncept je však zaujímavý, a v tomto prípade ide o niečo úplne iné, ako štandardné iOS koncepty. A ak si hovoríte, že niečo takéto sa nikdy neosvedčí, spomeňte si, aké boli reakcie na Flat design, ktorý nahradil dovtedy existujúce dizajny v iOS. A i keď prvé ohlasy boli rozpačité, dnes si bez tohto dizajnu iOS nevieme ani len predstaviť.

Zdroj: redmondpie.com

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojIphone.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.