Replay – aplikácia, ktorá spojí fotky a videá do jedného celku

Stupeflix, startupová spoločnosť, ktorá sa zaoberá tvorbou programov na prácu s videami, určenými pre deleloperov, sprístupnila tentoraz svoju vlastnú aplikáciu s názvom Replay. Aplikácia slúži na spájanie fotografií a videí do jedného celku, teda do jedného výsledného videa. Výsledok trochu pripomína „slideshow“, ale autori sľubujú, že pomocou Replay sa dajú vytvoriť krajšie, zábavnejšie prezentácie a s väčším množstvom efektov.

Ovládanie aplikácie je vskutku jednoduché – stačí vybrať položky, ktoré chcete zahrnúť do vašej slideshow a aplikácia otvorí jediné menu, kde si môžete zvoliť filter, vybrať hudbu a prípadne dopísať text či zmeniť poradie fotografií a videí. Výsledné video je možné uložiť, alebo ďalej zdieľať. Priamo v aplikácii si môžete pozrieť aj vybrané výtvory ostatných používateľov.

„Aj najväčší zdieľači sa s ostatnými podelia len približne o 10% svojich fotiek“ hovorí Jeff Boudier, spoluzakladateľ spoločnosti Stupeflix. „Všetko ostatné zostáva skryté v úložiskách a my to chceme zmeniť. Našou víziou bolo umožniť ľuďom jednoducho a rýchlo sa vyjadriť prostredníctvom videa a táto aplikácia zavŕšením našej snahy“.

Súvisiacie články

Replay je aktuálne dostupná pre iOS (nutnosťou je verzia 7.0 alebo vyššia), autori však plánujú aj verziu pre Android, ktorá by mala byť dostupná v druhom, alebo treťom kvartáli budúceho roka. Aplikácia má veľkosť 89 MB a je k dispozícii na stiahnutie zadarmo, vybrať sa dá však iba jeden filter, ostatné sa musia zakúpiť prostredníctvom mikrotransakcií v cene 89 centov za jeden filter.

Zdroj: techcrunch.com

[app url=“https://itunes.apple.com/sk/app/replay-make-beautiful-movies/id694164275?l=fr&ls=1&mt=8″]

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojIphone.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.