Aká je dostupnosť iPhone 7 / 7 Plus u operátorov pred Vianocami?

Plánujete kúpiť na vianoce ako darček iPhone 7, či iPhone 7 Plus? Na poslednú chvíľu sa to nie vždy oplatí. Zásoby sú väčšinou obmedzené a tak sa na vás nemusí dostať. Zisťovali sme pre vás, ako sú na tom so zásobami naši operátori.


Za spoločnosť Slovak Telekom, a.s. nám odpovedal pán Michal Korec, hovorca pre služby a financie

 

Dostupnosť iPhone 7 a iPhone 7 Plus sa dynamicky mení, prakticky každý deň od skladových zásob i doručovaní nových dodávok od výrobcu. Zákazníci si môžu priebežne overiť dostupnosť priamo na našom e-shope, kde sa situácia priebežne aktualizuje, či už pre jednotlivé farebné verzie alebo veľkosti. Postupne sme do ponuky zaradili 7 verzií iPhone 7 a 3 verzie iPhone 7 Plus.

 

V zásade platí, že najlepšia dostupnosť je pri viacerých farebných verziách iPhone 7 128 GB

 

Pri iPhone 7 256 GB verzii máme dva farebné varianty (Gold a Jet Black), aktuálne sú dostupné, no situácia sa môže zmeniť.

 

iPhone 7 Plus máme zaradený v troch variantoch (128 GB Black, 128 GB Jet Black a 256 GB Jet Black), no ich celková dostupnosť je nižšia.

Súvisiacie články

 

Pred Vianocami je situácia náročná z hľadiska väčšieho dopytu i nižších dodávok, na druhej strane v prvom kvartáli nového roka býva tradične dostupnosť oveľa lepšia pri viacerých modeloch, lebo dostávame už viac kusov.

– Michal Korec, Hovorca pre služby a financie, Slovak Telekom a.s.


Za spoločnosť Orange sa k predvianočnej zásobe iPhone 7 / 7 Plus vyjadrila p. Alexandra Piskunová

O produkty Apple registrujeme v predvianocnom obdobi velky zaujem, tym padom sa zasoby menia kazdym dnom. Robime vsak vsetko pre to, aby sme nasich zakaznikov nesklamali.

– Alexandra Piskunová, Orange Slovensko


A v neposlednom rade sa k dostupnosti vyjadrila aj hovorkyňa spoločnosti O2 Slovakia, pani Teraza Molnar

Dostupnost zariadeni spolocnosti Apple si urcuje Apple sam. O ich produkty je neustale velky zaujem ci uz sa bavime o najnovsej vlajkovej lodi iPhone 7 a iPhone 7 Plus, alebo o mensom modely iPhone SE. Robime vsetko preto, aby sme mali pokryte potreby vsetkych zakaznikov a pevne verime, ze dokazeme naplnit ocakavania aj zaujemcov o iPhone.

– Tereza Molnar, Hovorca, O2 Slovakia

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojIphone.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.