Hry pre Messenger sú už dostupné aj na slovensku

Populárne hry na Messengeri si konečne zahráme aj na slovensku. Príjemné spestrenie konverzácií, ktoré do svojho portfólia pridala sociálna sieť Facebook, sa začali zobrazovať celosvetovo. A slovensko nie je výnimkou.

Po tom, čo sa toto „vylepšenie“ pôvodného Messengera testovalo v USA v rámci pilotnej funkcie, sa spoločnosť rozhodla pustiť novinku do celého sveta. A čo prináša?

Vďaka Messenger Games, respektíve Newsroom, si môžete priamo v aplikácií Messengeru zahrať niekoľko desiatok hier, a to bez nutnosti inštalácie do telefónu. Newsroom naviac okrem štandardného single player módu prináša aj mód multiplayeru. Vďaka tomu môžete vyzvať svojich priateľov, ktorých máte na sociálnej sieti, a zahrať si hry priamo s nimi v aplikácií.

Súvisiacie články

Ak však chcete rekordy prekonávať proti všetkým svojim priateľom, Newsroom prináša aj vstavené rebríčky, vďaka ktorým sa môžete porovnávať s priateľmi aj bez priamej výzvy. Medzi hrami pritom nechýbajú veľmi známe tituly, či dokonca hra, ktorá bola preslávená ikonickým modelom Nokia 3310 – teda hra Snake. Aj keď v trochu modernejšej podobe.

Novinku nájdete v aplikácií Messenger v hlavnom spodnom menu na pravej strane. Nie je potrebná žiadna inštalácia.

Price: Free

Zdroj: macrumors.com

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojIphone.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.