Nuda v Blave ? Aplikácia Citylife.sk vám ukáže, kde to žije!

Posledné dni, ktoré možno obohatiť kultúrou v tomto roku sú práve pred nami. Predpoklad na koniec sveta je relatívny a skôr nereálny, tak dúfam, že čitatelia iPhoneMánie, no predovšetkým obyvatelia, turisti, študenti a návštevníci využijú šikovnú aplikáciu Citylife.sk pre Bratislavu. Aplikácia je dostupná zdarma a podľa informácii vznikla, ako ďalšia iniciatíva občianskeho združenia Kulturka, prevádzkovateľa portálu citylife.sk. Vývojárom aplikácie je Karol Tarka z kreatívneho štúdia Instinctive, na Novom Zélande.

Nezáleží či máte trvalý pobyt alebo či ste študent nášho hlavného mesta – Citylife.sk je aplikácia vytvorená špecificky pre Bratislavu a jej širšie okolie. Možnosť využiť, ju má skutočne každý, pokial chcete v našom hlavnom meste stráviť nejakú tú chvílku. Je to ideálny pomocník a poradca kam na koncert, výstavu, divadelné predstavenie a iné spoločenské podujatie.

Citylife.sk je dostupná od novembra v iPhone a obsahuje vyše 450 miest v Bratislave – prehľadný zoznam kín, divadiel, klubov, galérií, koncertných sál či kultúrnych domov. Okrem podrobného programu podujatí poskytuje aj informácie, ako poloha na mape, vstupné, adresa, kontakt a charakteristika miesta.

Súvisiacie články

Oceňujem hlavne absenciu reklám, ktorá sa dnes až tak často nevidí. Po provotnom spustení sa aktualizuje databáza udalostí. Ako prvé, vám aplikácia ponúkne  množstvo odporúčaných udalostí, priamo z redakcie portálu. Všetky podujatia si môžete pridať k svojim obľúbeným, čím získate rýchly prístup k programu podujatí, ktoré vás zaujali. Udalosti je možné priamo z aplikácie zdieľať na sociálne siete Facebook a Twitter, alebo pridať do vlastného kaledára v iOS zariadení alebo na iCloud. Aplikácie je funkčná nielen na mobilnom internete a WiFi, ale aj offline po načítaní údajov.

Najväčšia koncentrácia Citylife.sk bude samozrejme v iOS zariadeniach domácich bratislavčanov a tí ju skutočne ocenia, pretože appka poskytuje bohatú databázu podujatí.

[app url=“https://itunes.apple.com/sk/app/citylife.sk/id553439402?mt=8″]

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojIphone.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.