Súťaž o Kidigi iDTV – TV Tuner

Spoločnosť Kidigi sa už od roku 2004 zaoberá výrobou kvalitného príslušenstva pre mobilné zariadenia. Stala sa jednou z najuznávanejších výrobcov príslušenstva a jej portfólio ponúka širokú škálu produktov, ako multifunkčné stojany pre smartfóny a tablety, držiaky do auta, externé nabíjačky, projektory a rôzne iné. V spolupráci so spoločnosťou Sunnysoft.sk, ktorá je distribútorom značky KiDiGi na Slovensku, sme pre vás pripravili zaujímavú predvianočnú súťaž. Stačí správne odpovedať na tri súťažné otázky a budete zaradení do sútaže o Kidigi iDTV – TV Tuner. 

Súťaž bude trvať presne jeden týždeň od 28. novembra 2012. do 5. decembra 2012 do 19:00. Zo všetkých odpovedí vyberieme len tie správne a prostredníctvom náhodného generátora čísel, vyberieme jedného výhercu  Kidigi iDTV – TV Tunera. Do súťaže je možné zapojiť sa len raz, duplikátne odpovede budú zo súťaže vyradené.

Kidigi iDTV je skvelá miniatúrna mobilná televízia, s ktorou sa už nebudete nudiť. Jedná sa o tzv. mobilný DVB-T tuner , s ktorým môžete pohodlne sledovať obľúbené televízne kanály. TV-Tuner je kompatibilný s iPhone 4S, iPad 2, Nový iPad (3. generácie).

Súvisiacie články

Ak vám nefunguje dotazník, vyplňte ho kliknutím na tento odkaz.

Ďakujeme spoločnosti Sunnysoft.sk za venovanie ceny do súťaže.

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojIphone.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.