Tethered Jailbreak iOS 5.1 pre iPhone 4, 3GS, 3G, iPod Touch 4G, iPad

iPhone Dev-Team len krátko po tom, čo spoločnosť Apple umožnila aktualizovať svoje zariadenia na iOS verzie 5.1, zverejnili tethered jailbreak pre zariadenia iPhone 4, 3GS, 3G, iPod Touch 4G, iPad. Ešte raz upozorňujeme, že sa jedná o tethered jailbreak pre zariadenia s procesorovou radou A4 a nižšie. Pre tých, ktorý nevedia čo je tethered jailbreak a iné pojmy odporúčame prečítať najskôr tento článok. Nájdete tam aj návod, ako prejsť na Semi-Tethered jailbreak.

Blog iPhonemánia.sk nezodpovedá za škody na Vašom zariadení! Jailbreak vykonávate na vlastné riziko a preto najskôr zvážte všetky možné dôsledky!

Ak používate softvérový (Ultrasn0w) alebo hardvérový (Gevey SIM) unlock pre odblokovanie zariadenia do všetkých sietí, potrebujete si vytvoriť vlastný .ipsw, aby ste uchovali aktuálny BaseBand. V tomto prípade, musíte stiahnúť ipsw súbor pre iOS 5.1 (link nájdete na konci článku).  Ďalej spustite Redsn0w –> „Extras“ -> „Custom IPSW“ a vyberte stiahnutý súbor. Potom, čo redsnow dokončí svoje úpravy, v položke Extras zvoľte „pwned DFU“ mód. Teraz môžete restornúť zariadenie cez iTunes pomocou novo vytvoreného ipsw súboru.

Súvisiacie články

Pre Tethered Jailbreak iOS 5.1 pre iPhone 4, 3GS, 3G, iPod Touch 4G, iPad postupujte podľa tohto návodu:

  1. Pripojte zariadenie k počítaču cez USB kábel. Ak ešte nemáte iOS 5.1, otvorte iTunes 10,6 a potom vykonajte aktualizáciu alebo restore iOS 5.1 zo súboru (linky dole).
  2. Stiahnite si poslednú verziu Redsn0w pre Windows alebo Mac.
  3. Spustite redsnow a stlačte „Jailbreak“ a „Next“.

  4. Uistite sa, že zariadenie je vypnuté  a pripojené k počítaču.
  5. V ďalšom kroku Vás redsnow bude navádzať, ako sa dostať do DFU módu. Prípadne si prečítajte návod u nás.
  6. Zvoľte položku „Install Cydia“ a pokračujte tlačidlom ďalej.
  7. Počkajte kým sa vykoná jailbreak a máte hotovo.

 

Odkazy pre obraz iOS 5.1 podľa jednotlivých zariadení.

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojIphone.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.