MojiPhone

Úspech novej generácie iPhone 5 sa prejavil na takmer okamžitom vypredaní smartfónu na domovskej stránke spoločnosti. Možnosť pred-objednať si iPhone 5 bola spustená v piatok o polnoci, tamojšieho času, a trvala neuveriteľných 60 minút. Áno, hodinu po spustení pred-objednávok boli vypredané všetky zásoby na to určené. Na základe toho, upravil Apple dodaciu lehotu na jeden až dva týždne, vzhľadom k obrovskému záujmu. Akcie spoločnosti sa vyšplhali o 1,2 percenta a uzavreli na 691,28 dolárov, čo rozšírilo zisky pre tento rok, na viac ako 70 percent. 

Pre porovnanie s predchádzajúcimi modelmi, iPhone 4S bol vypredaný v pred-objednávkach za 22 hodín a v prípade iPhone 4 to bolo 20 hodín. Pri predbežných objednávkach sa mohli užívatelia stretnúť s problémami na domovských stránkach Apple a niektorých mobilných operátorov, ktoré boli spôsobené obrovským dopytom.

Nový iPhone 5 vyzerá fakt skvele, s väčšou obrazovkou a zvýšenou rýchlosťou. Avšak, stretol som sa s pomerne negatívnym postojom voči novému iPhonu. Na moje počudovanie, mnohí ľudia skutočne očakávali laserovú klávesnicu a podobný science fiction, tak ako to videli na rok starom videu od Aatma studio. Do určitej miery súhlasím s tým, že Apple nepriniesol až takú zásadnú inováciu, aby sa predpredaj 20-násobne urýchlil. Aj napriek tomu ponúkol vynikajúce zariadenie, vylepšené v každom aspekte a ľudia preukázali, že im vyhovuje a majú obrovský záujem o kúpu tohto produktu. Aj Vás Apple presvedčil o kúpe iPhone 5 ?

Zdroj: TechCrunch, sfgate

15. septembra 2012
Fotománia

+