MojiPhone

9to5Mac vo svojich nových tvrdeniach, hovorí o svojom presvedčení, že Apple predstaví dva nové modely smartfónov: „low-end“ s dizajnom iPhone 4 a super tenký iPhone 5 so slzičkovým vzhľadom. Ďalším tvrdením je produkčné a konštrukčné oneskorenie, ktoré môže mať za následok nedostatok zariadení do roku 2012. 

Zatiaľ čo produkcia „low-end“  iPhonu funguje vo veľkom, druhý, pre nás zaujímavejší, model má určitý druh komplikácií vo výrobe.

Zdá sa, že vo výrobe iPhone 5 s dizajnom slzičky, väčším displejom a tenším, guľatejším telom je vidieť pokračujúce konštrukčné a výrobné oneskorenie, aspoň na jednej linke (Apple má niekoľko výrobných zdrojov – Pegatron, Foxconn, atď). Preto sme si istý, že iPhone 5 bude mať mierne meškanie a môžeme vidieť mierny nedostatok zariadení do roku 2012.

Podľa zdrojov 9to5Mac, je radosť sa pozerať na pripravovaný iPhone. Je neuveriteľne ľahký a zároveň pevnejší ako Samsung Galaxy telefóny, ktoré sú uložené v plaste. Taktiež tvrdia, že kamera bude hlavným bodom marketingu v tomto zariadení. Podľa niektorých tvrdení, ktoré sme už dávnejšie počuli, bude obsahovať 8MP kameru od Sony.

Macrumors uverejnilo k tomuto článku fotografie oboch iPhone. Na ľavej strane je obal „low-endu“ a na pravej je slzičkový dizajn inovatívnejšieho modelu.

Podľa nás je možné, že Apple vydá aj nižšiu triedu iPhone 5 a dokazuje to aj obrázok obalu, ktorý má vzhľad ako iPhone 4. Apple by tak oslovil aj skupinu ľudí, ktorý tvrdia, že tieto produkty sú prehnane predražené. Čo myslíte vy ? Bol by to dobrý marketingový ťah zo strany spoločnosti ? A bude nám to takto vyhovovať ?

Aj keď tieto tvrdenia možno nie sú pravdivé, určite pre nás Apple pripravil veľmi kvalitné zariadenie, ktoré bude môcť súťažiť o prvenstvo na poli mobilných telefónov dlhú dobu. Zároveň sa tešíme na predstavenie produktu, ktoré by malo byť koncom mesiaca september alebo začiatkom októbra.

Zdroj: 9to5Mac, MacRumors

17. septembra 2011
Fotománia

+