MojiPhone

Steve Shen, z magazínu DigiTimes informuje, že len nedávno, po vypustení najnovšej generácie smartfónu iPhone 5, spoločnosť Apple údajne začne so skúšobnou výrobou iPhone 5S. Počiatočná požiadavka bude malá, približne 50 000 – 100 000 jednotiek. Očakáva sa, že iPhone 5S prejde na plnú výrobu, už v prvom štvrťroku, čo by mohlo naznačovať jarné predstavenie, s jeho odhalením. Apple zároveň urýchlil certifikačný proces súvisiacich dielov a materiálov, použitých v telefóne, čím sa čiastočne odstránia výrobné problémy, ktoré sme mohli pozorovať na iPhone 5. 

Rovnaký zdroj zároveň informuje plánované vydanie nového iPadu a bude sa s najväčšou pravdepodobnosťou jednať o iPad mini s Retina displejom.

V Apple skutočne prebiehajú závratné zmeny, no zatiaľ ich nemôžeme označiť za negatívne pre spoločnosť. Áno, každému sa páčil Apple, ktorý vybudoval Steve Jobs, no netreba zabúdať, že sám Steve si zvolil svojho nástupcu. Rok 2013 bude pre Apple a všetkých priaznivcov značky rozhodujúci. Po zmene organizácie firmy, môžeme očakávať výrazné úpravy produktov. Verím, že Jonny Ive, na mieste vedúceho pracovníka softvérového dizajnu, pridá opäť čaro do nášho obľúbeného systému iOS, ktoré sa po dizajnovej stránke takmer vôbec nezmenilo.

Zdroj: digitimes

13. novembra 2012
Fotománia

+